fbpx

Selepas nama Bella Astillah menjadi bualan ramai akibat kontroversi curang bersama lelaki lain, Bella tampil mendedahkan segala kebenaran kepada media pada Rabu semalam.

Aliff Aziz Curang Dengan Adik Ipar Sendiri

Menerusi video yang dikongsikan oleh Xtra di laman X, difahamkan Bella atau nama sebenarnya Dayang Ara Nabellah Awang Astillah mendedahkan bahawa beliau mempunyai bukti yang cukup terhadap perbuatan curang suaminya itu. Lebih mengejutkan apabila Bella memberitahu bahawa Aliff Aziz turut berlaku curang bersama adik perempuan bongsunya yang bernama Eriqa Astillah.

“Yang orang tahu Aliff curang empat dan lima kali sahaja tapi sebenarnya dia dah curang sebanyak 11 kali. Saya ada bukti dan Aliff tahu itu. Seperti yang diketahui ramai, saya sebenarnya ada tiga orang adik-beradik. Dan sebenarnya Aliff juga pernah curang dengan adik saya iaitu Eriqa.

“Punyalah saya sayang dekat Aliff, sampaikan saya buang keluarga saya sendiri. Saya tak pernah bagitahu mengenai perkara ini tetapi saya terpaksa juga bagitahu,” luah Bella.

Mula Menjalin Hubungan Sejak Tahun 2022 Lagi

Tambah Bella lagi, Aliff dan Eriqa mula menjalin hubungan sejak tahun 2022 dan saling bertukar mesej meminta agar hubungan mereka dipermudahkan sewaktu dirinya dan Aliff mengerjakan umrah pada tahun sama.

“Sebenarnya sewaktu di umrah pun, ada mesej mereka yang mengatakan doakan hubungan mereka. Dia ada temankan Aliff ke Gegar Vaganza. Allah, saya sakit dada nak cerita. Inilah rahsia saya dan keluarga simpan sebaik-baiknya. Pasal adik saya memang kesilapan sangat besar. Kami sekeluarga sudah tidak balik kampung.

“Ada ibu, bapa, dan adiklah. Terpaling teruk dan saya kesali, saya buang adik, tak buang Aliff,” ujarnya.

Sebelum ini, Bella telah terpalit dengan isu menjalin hubungan cinta bersama pelakon baharu yang dikenali sebagai Muaz Zabir. Walaupun begitu, Bella mengakui perkara berkenaan dan menjelaskan bahawa beliau hanya ‘menggunakan’ Muaz demi membuatkan Aliff cemburu susulan dia berlaku curang dengan wanita lain.

Kredit: Xtra

[fbcomments]