fbpx

Beberapa minggu yang lepas, usahawan terkenal iaitu Dato’ Aliff Syukri mendedahkan bahawa raya kali ini beliau tidak dapat mengeluarkan lagu baharu susulan lagunya dikatakan “dicuri” oleh seorang komposer.

Terbaharu, Aliff Syukri dilihat membuat kejutan dengan memuat naik beberapa video di belakang tabir untuk lagu raya baharunya.

@media_penglipurlara

Datuk Seri Aliff Syukri sedang sibuk rakam video lagu rayanya. Beliau kelihatan seperti nak bawa kelainan kali ni. #aliffsyukri #laguraya #viral #fypp

♬ original sound – mediapenglipurlara – mediapenglipurlara

Berendam Dalam Jakuzi Untuk Lagu Raya Baru

Menerusi video yang dimuat naik oleh @media_penglipurlara di laman TikTok, ia memaparkan Aliff Syukri sedang berendam di dalam jakuzi bersama beberapa penari lelaki berpakaian baju Melayu lengkap, dipercayai untuk keluaran lagu raya terbaharu beliau tahun ini.

“Datuk Seri Aliff Syukri sedang sibuk rakam video lagu rayanya. Beliau kelihatan seperti nak bawa kelainan kali ni,” tulis individu yang berkongsi video berkenaan.

Netizen Tergamam

Netizen bagaimanapun kurang senang dengan konsep yang dibawakan Aliff Syukri kerana babak yang ditunjukkan agak keterlaluan dan seakan-akan tidak menghormati bulan yang mulia ini.

Kredit: TikTok media_penglipurlara

 

[fbcomments]