fbpx

Sebut saja nama Inspektor Sheila, pasti semua warga net sudah mengenali siapakah orang tersebut, disebabkan gossip dan isu yang terpalit keatas beliau.

Baru-baru ini, seorang usahawan yang juga pernah menjadi isu hangat disebabkan pernah dikaitkan dengan Dato Sri Vida iaitu Iqbal Zulkefli, beliau memaklumkan bahawa dia terbuka hati untuk mengenali inspektor Sheila dengan lebih mesra kerana hidup terlalu sunyi dan mahu berteman.

“Bagi Dekat Saya Lah, Boleh Buat Hilang Sunyi”

Memetik petikan dari sumber Mstar, Iqbal menyatakan beliau memang sunyi pada masa sekarang dan tiada kekasih untuk diajak keluar bersama. Jadi tidak salah untuk beliau mencuba nasib mencari teman hidupnya.

“Sejak nama dia jadi viral saya juga melihat perkongsiannya di media sosial. Saya jadi tertarik dengannya. Ramai yang cakap tidak elok tentang dia, itu yang buat saya sedih”, katanya.

Iqbal Suka Wanita Garang

“Saya sukakan wanita yang garang, lagi garang, lagilah saya suka. Namun saya juga percaya dia seorang yang manja”, tambah Iqbal. Sebelum ini, Inspektor Sheila pernah memberitahu bahawa beliau memberi peluang kepada sesiapa untuk menjadi kekasih hatinya kerana dirinya yang masih solo.

Dalam pada masa yang sama, Iqbal turut menawarkan diri untuk bertemu Sheila kerana sudah lama sunyi tanpa teman.

Perlukan Wanita Seperti Sheila Sebab Iqbal Nakal

“Saya perlukan seorang yang garang seperti dia supaya boleh marah jika saya nakal. Saya mahukan seorang wanita yang selalu berbisik di telinga saya. Alangkah bahagianaya kalau menjadi teman Shiela dan dia siapkan kopi setiap pagi”, ujarnya kepada Mstar semasa ditemu bual.

Sekadar info, Iqbal juga telah mengambil anak angkat yang dikenali sebagai Ziyad pada bulan Mei 2022, tahun lalu.

Kredit: Mstar

[fbcomments]