fbpx

Pelakon dan pempengaruh terkenal Sharifah Rose sering menjadi perhatian lebih-lebih lagi apabila pernah menjalin hubungan dengan artis terkenal seperi Ismail Izzani dan anak tiri kepada penyanyi nombor satu Malaysia, Datuk Siti Nurhaliza, Aazief Khalid.

Terkini, pempengaruh berusia 25 tahun itu dilihat keluar bersama pelakon Ahmad Ezzrin Loy, 26 di sebuah pusat beli belah di ibu kota. Menurusi video yang tular tersebut, Rose dan Ezzrin dilihat sedang berjalan bersama-sama menuruni eskalator sambil berbual.

@xtra_my Kiriman peminat XTRA yang nampak Sharifah Rose & Ezrin Loy jalan-jalan di Pavilion. 👀 Ada apa-apa ke diorang tu? ðŸĪŠðŸ™ˆðŸĨ° #fyp #xtramy #ezzrinloy #sharifahrose #keluar #sama #beritaditiktok #sembangentertainment ♮ original sound – 𝙁𝙧𝙖ð™Ŋð™Ī𝙍𝙖ð™Ŋâ„Ē – 𝙁𝙧𝙖ð™Ŋð™Ī𝙧𝙍𝙖ð™Ŋâ„Ē

Video yang diambil oleh seorang peminat itu menimbulkan pelbagai spekulasi memandangkan kedua-dua pihak tidak pernah secara rasmi memberitahu hubungan mereka.

May be an image of 1 person, headscarf and scarf

Menjengah ruangan komen, rata-rata menebak mereka berdua sedang menjalin hubungan cinta. Malah, ramai yang mendakwa telah mengetahui hubungan mereka sedari awal lagi.

[fbcomments]