fbpx

Buat pertama kali di Malaysia, Texas Chicken Malaysia memperkenalkan rangkaian makanan laut hanya untuk anda semua!

Bukan 1, bukan 2 tetapi 4 produk baharu dari Texas Chicken Malaysia. Shrimp Burger, Fish Burger, Fish Fingers & Tempura Prawn, pasti ada yang anda berkenan! Dengan menggunakan makanan laut yang digemari ramai dan resipi yang unik, sekali cuba anda pasti mahu lagi!

Shrimp Burger dengan pati udang yang digoreng keemasan, disaluti mayo, coleslaw, hirisan tomato, kerepek tortilla dan diapit diantara roti bijan panggang. Manakala Fish Burger pula dengan isi ikan yang lazat diiringi dengan hirisan keju dan disaluti sos tartar yang menyelerakan dengan roti bijan panggang.

Fish Fingers yang digoreng dengan sempurna keemasan dihidangkan bersama sos pencicah tartar pasti meningkatkan lagi rasa Fish Fingers yang unik. Dengan Tempura Prawn pula, udang besar yang disaluti tepung nipis dan digoreng sempurna juga dihidangkan dengan sos pencicah tartar yang lazat!

Dengan 4 jenis produk baharu makanan laut Texas Chicken Malaysia, jangan ketinggalan untuk mencuba kesemuanya sekarang! Serbu kedai Texas Chicken Malaysia berdekatan anda sebelum ianya habis dijual!

Untuk maklumat lanjut:
Facebook: https://www.facebook.com/TexasChickenMalaysia
Instagram: https://www.instagram.com/texaschickenmalaysia
Laman Sesawang: https://www.texaschickenmalaysia.com

[fbcomments]