fbpx

Streetwear atau pakaian jalanan adalah gaya kasual yang mula popular pada era 90-an dan ia masih diminati sehingga kini terutamanya bagi golongan muda.

Bagi anda penggemar streetwear, kami ada berita gembira dimana SHO yang merupakan sebuah butik yang membawa fesyen street brand kini telah membawa jenama Champion edisi terhad dari Jepun ke Malaysia!

Follow Instagram rasmi SHO

Individu yang sentiasa mengikuti perkembangan fesyen sudah sedia maklum bahawa Jepun merupakan satu daripada tempat terbaik untuk mendapatkan streetwear berkualiti tinggi. Malah semakin hari, dunia semakin mengenali dan menggemari jenama streetwear Jepun.

Champion merupakan jenama yang sudah lama bertapak semenjak tahun 1919 dan ianya masih lagi kekal sehingga ke hari ini. Walaupun sudah 101 tahun, namun jenama ini sering mendapat tempat di hati pencinta fesyen streetwear.

Follow Instagram rasmi SHO

Stok yang dibawa masuk ke Malaysia ini adalah sangat-sangat terhad. Anda boleh dapatkannya dengan segera sebelum terlambat.

SHO X CHAMPION STORE
Alamat : No.6, Jalan Telawi 2, Bangsar, Kuala Lumpur
Hari operasi : Setiap Selasa hingga Ahad (11 Januari – 16 Februari 2020)
Waktu operasi : 12 tengahari hingga 9 malam

RED CHAMPION STORE
Alamat: 170-B1-41, Peringkat B1, Gurney Plaza, Persiaran Gurney 10250 Pulau Pinang
Waktu operasi : 10 pagi hingga 10 malam

BASKETBALL CHAMPION STORE
Alamat: Level 1-59, Queensbay Mall, Persiaran Bayan Indah 100, Bayan Lepas, 11900 Pulau Pinang
Waktu operasi : 10:30 pagi hingga 10: 30 malam

Instagram rasmi SHO: @shoofficialmy
Facebook rasmi SHO: SHO

Namun apa yang lebih menarik lagi ialah, anda boleh dapatkan tote bag keluaran Champion secara percuma semasa hari pelancarannya dengan hanya LIKE PAGE SHO dan follow INSTAGRAM SHO. Beg ini terhad kepada 100 orang yang terawal sahaja.

Bukan itu je, malah anda juga berpeluang untuk customize sendiri patch logo Champion di setiap baju yang anda beli pada hari esok. Selain logo, anda juga boleh lekatkan nama di baju tersebut secara percuma!

Follow Instagram rasmi SHO

So tunggu apa lagi? Jom share pada semua sekarang juga kerana store di Bangsar, Kuala Lumpur ini hanya bertapak sehingga 16 Februari 2020 sahaja!

Gais, hanya sebulan sahaja di Kuala Lumpur!

Tak kan nak lepaskan peluang keemasan ini kan? Tak perlu fly ke Jepun pun dah boleh perolehi baju edisi terhad dari Jepun terus ke Malaysia dengan segera. Untuk info lebih lanjut, anda boleh follow Instagram rasmi SHO.

[fbcomments]