Hari Merdeka baru sahaja berlalu dan kini tiba masanya untuk meraikan satu hari lagi yang bersejarah iaitu Hari Malaysia!

Sempena Sambutan Hari Malaysia 2022, MR.DIY dan MR.DOLLAR mengadakan Kempen Beli Buatan Malaysia di seluruh negara! Jom sokong barangan buatan tempatan bersama-sama MR.DIY!

Bermula dari 1 September sehingga 30 September, MR.DIY dan MR.DOLLAR ingin meraikan Hari Malaysia 2022 bersama anda semua dengan menawarkan diskaun sehingga 30% untuk produk terpilih! Ayuh rakyat Malaysia mari kita berbelanja lokal pada bulan September ini!

Lebih dari 40 produk tempatan yang pasti anda suka termasuk 

💥SHIELDTOX Racun Serangga Aerosol PERCUMA 20% – RM5.80
💥SOFTLAN Pelembut Fabrik Isian Semula  – Beli 2 @ RM9.00
💥GLO Cecair Pencuci Pinggan – RM5.00

dan pelbagai lagi barangan buatan tempatan!

*Harga di atas adalah terpakai untuk Semenanjung Malaysia sahaja

Tidak ketinggalan juga, MR.DOLLAR mengadakan Kempen Beli Buatan Malaysia di seluruh negara dari 1 sehingga 30 September 2022! Jom ramai-ramai serbu MR.DOLLAR dan dapatkan barangan menarik seperti di bawah!

*Harga di atas adalah terpakai untuk Semenanjung Malaysia sahaja

Sempena Kempen Beli Buatan Malaysia, MR.DIY juga akan memberikan 10 keping pelitup muka secara percuma di semua cawangan MR.DIY di seluruh negara bermula 5 September di Semenanjung Malaysia dan 19 September di Sabah & Sarawak. Anda hanya perlu membeli RM30 untuk mendapatkan pelitup muka percuma.

Bukan itu saja, sempena Hari Malaysia, MR.DIY akan mengadakan Tawaran ‘eWallet’ Bulan Ini untuk anda semua. Nikmati bonus tambahan apabila anda membayar dengan rakan kongsi pembayaran kami yang mengambil bahagian termasuk Shopee, Boost dan MAE.

Tunggu apa lagi? Ayuh ke MR.DIY dan MR.DOLLAR berhampiran anda sekarang!

Untuk maklumat lanjut, sila layari:-

MR.DIY

MR.DOLLAR

[fbcomments]