fbpx

Ramai artis yang telah menghadiri konsert K-Pop Blackpink pada Sabtu lalu termasuklah Ayda Jebat, Mira Filzah dan pempengaruh Azfar Heri.

Namun nampaknya ramai yang tidak berpuas hati dengan Ayda Jebat dan mendakwa dia menunggu tiket percuma untuk ke konsert tersebut.

Perkara ini membuatkan Ayda Jebat, 30, memberi kenyataan di Instagram Story miliknya.

Jelas Ayda, suaminya, Nabil Mahir telah lama membelikan tiket konsert tersebut buatnya sebagai hadiah hari jadi.

Awalnya, Nabil ingin mendapatkan Ayda tiket VIP namun ia telah habis dan hanya sempat membeli tiket di bahagian CAT 1.

Walaubagaimananpun, beberapa hari sebelum konsert, Ayda telah mendapat tiket VIP yang dihadiahkan oleh @myboostapp kepadanya.

“Yang kata Ayda Jebat tunggu ticket free baru pergi! Boo! Aduh… Shuben kita belikan dah lama wak. Berusaha Nabil beli duk depan PC macam korang. VIP dah habis, dapat CAT 1 pun dah happy! My birthday present.

“But few days ago @myboostapp bagi hadiah to me VIP seat because… *okay ni nanti announce but ya, my rezeki! Alhamdulillah,” kata Ayda.

Penyanyi tersebut turut menyertakan keratan artikel yang ditulis November lalu sebagai bukti.

“Chill boleh kan? Okay click la baca artikel ni. November dah keluar artikel ni sis. Daripada iri hati cari salah orang baik perbaiki diri sendiri. Ok bye,” kongsinya.

Terdahulu, kecoh di media sosial apabila nama Ayda dipetik oleh warganet yang mendakwa penyanyi itu mendapat tiket percuma untuk menghadiri konsert Blackpink.

Sumber: Instagram AydaJebat

[fbcomments]