fbpx

Jaclyn Victor telah dinobatkan sebagai juara Program All Stars Gegar Vaganza (ASGV) yang berlangsung di Axiata Arena, Bukit Jalil, Kuala Lumpur pada malam tadi.

Bawa Pulang Trofi Dan Wang Tunai RM200,000

Memetik laporan Astro Gempak, dimaklumkan Jaclyn berjaya menewaskan tujuh peserta yang bukan calang-calang sekaligus beliau turut membawa pulang hadiah wang tunai sebanyak RM200,000, sebuah trofi, hadiah penginapan dan percutian ke Switzerland.

Jaclyn juga berjaya menyelesaikan semua tugasan iaitu nyanyian solo, duet dan battle rap dengan cemerlang.

Jaclyn Victor Juara ASGV, Manakala Peserta Lain Dapat Bawa Pulang RM10,000

Difahamkan pada malam tadi, pengumuman untuk tempat kedua hingga kelapan tidak dibuat oleh pihak ASGV. Namun kesemua peserta turut memperoleh hadiah apabila setiap mereka menerima RM10,000 beserta pakej percutian dan juga sebuah trofi.

Sementara itu, selain membawa pulang wang tunai dan hadiah lumayan yang lain, Jaclyn turut memenangi Anugerah Paling Power Miow yang berjumlah RM3,000 dan produk keluaran Adabi berjumlah RM500. Manakala Naqiu pula telah dipilih oleh penaja utama ASGV iaitu Farm Fresh sebagai pemenang Anugerah Pilihan Boss Susu dan membawa pulang wang tunai sebanyak RM10,000.

Program ASGV telah dihoskan oleh Nabil Ahmad dan Jihan Muse. Barisan juri pada malam tadi ialah Datuk Ramli MS, Hetty Koes Endang, Datuk Syafinaz Selamat dan Ratu Rock Tanah Air, Ella.

Kredit: Instagram Astro Gempak

[fbcomments]