fbpx

Isu artis dan bantuan kerajaan tengah hangat diperkatakan sekarang ni, seakan tidak ada kesudahannya. Pelbagai andaian dan fitnah berleluasa sehingga ada yang ingin membawa kes tersebut kemuka pengadilan.

Namun begitu, disebalik kekalutan ini, masih ramai yang tampil memberikan sumbangan kepada artis-artis veteran yang sudah uzur dan tidak berapa sihat, lebih-lebih lagi ketika Perintah Kawalan Pergerakan ini.

Jemaah tabligh cari artis veteran

Dalam perkongsian yang dibuat oleh seorang selebriti yang sekarang aktif bersama jemaah tabligh, Azuan Mazlan telah memuat naik beberapa gambar dia dan jemaah tabligh memberikan sumbangan kepada artis veteran.

Antara artis-artis yang menerima sumbangan adalah seperti Shima, Hail Amir dan juga Mak Jah.

Assalamualaikum wbt…Aku nampak sendiri air mata dia nak mengalir apabila Kak Shima nampak kami didepan rumah dia…..

Posted by Azuan Mazlan on Rabu, 1 April 2020

Siapa ingat lagu ni? "Ingin ku milik kasih, ayu jelita.. wajah cantik berseri sinar cahaya.." alhamdulillah, Hari ni…

Posted by Azuan Mazlan on Rabu, 1 April 2020

Kita gembirakan hati saudara islam akan menarik Rahmat Allah swt. Pelakon veteran Mak Jah yang belum dapat apa2 bantuan dr seniman & karyawan..

Posted by Azuan Mazlan on Selasa, 31 Mac 2020

Tiada bantuan seperti yang dicanangkan

Malah apa yang lebih menyedihkan antara mereka tidak lagi menerima sebarang bantuan seperti yang dicanangkan oleh sesetengah pihak.

Perkara itu sedikit sebanyak memberikan rasa sebak kepada jemaah tabligh yang bersamanya ketika menghulurkan bantuan kepada mereka.

[fbcomments]