fbpx

Nampaknya kemelut antara Zarina Anjoulie dan Amyza Aznan makin panas apabila pelakon sensasi itu atau lebih mesra dipanggil Anju menuntut pampasan sebanyak RM3 juta. Namun, Amyza Tetap tenang meskipun dihujani dengan komen netizen mengenai isu saman itu.

Di Insta Story, Amyza memuat naik mesej daripada peminatnya yang memberikan tetap kata-kata semangat kepadanya. Bagaimanapun, ada juga komen berbaur sindiran dilemparkan terhadap pelakon itu.

Namun ada juga yang mempertikaikan tindakan Anju melantik peguam tetapi mendakwa ‘menggunakan duit orang’ bagi tujuan kerja amal. WHAT? Apa-apa pun, kita tunggu pula respon Anju nanti.

Terdahulu, Anju menuntut saman sebanyak RM3 juta daripada Amyza dan RM1 juta daripada Emelda. Anju juga memohon kedua-dua individu tersebut untuk berhenti menulis dan menerbitkan apa-apa bentuk tulisan mengenai dirinya.

Tidak keluarkan kenyataan & akan ambil tindakan

Amyza juga turut mendakwa yang dia tak pernah keluarkan kenyataan seperti ini:

Apa-apa pun semoga segala permasalahan antara mereka dapat diselesaikan dengan segera. Harapnya netizen-netizen janganlah mengeruhkan lagi keadaan. Biar mereka selesaikan masalah secara baik.

[fbcomments]