fbpx

Ke mana tak tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi. Itulah yang berlaku apabila anak kepada artis berbakat besar, Mira Filzah yang baru berusia setahun nampak selesa dan suka bekerja dengan kamera.

Pemilik nama penuh Nur Amirah Filzah Badioezaman, 30 berkata dia bersikap terbuka jika anaknya dilamar sebagai duta. Namun, Mira berkata, komitmen yang diberikan kepada Amir perlu diteliti terlebih dahulu.

“Bergantung kepada sesetengah jenama, mungkin komitmen juga. Apa-apa komitmen pun kalau dia nak melibatkan Amir pun kena tengok juga.”

“Kena tengok photoshoot, video shoot Amir okay ke? Berapa kali? Media sosial dan lain-lain. Akan dipertimbangkan,” katanya.

Mira juga memaklumkan anaknya, Wan Khair Amir,1, mudah bekerjasama. Jadi tawaran untuk menjadi duta boleh dipertimbangkan.

“Macam Amir, Mira pernah shoot untuk Coway punya produk posting media sosial, Masa itu dia (Amir) berusia enam bulan dan sangat beri kerjasama sebab tak boleh berjalan lagi. So, okay Alhamdulillah.

“Kalau ada in future nak melibatkan dia (Amir), saya boleh pertimbangkan sebab Amir pada pemerhatian saya suka kamera. So, dia mudah untuk bekerja dengan kamera. Nampak senang bagi kerjasama,” ujarnya lagi.

Sekadar info,Mira Filzah bberkahwin dengan arkitek, Wan Emir Astar, 33, pada 3 September 2020 dan dikurniakan seorang cahaya mata.

[fbcomments]